top of page

SynBio United: Νέα εκδήλωση από τον After iGEM έρχεται στις 17 Ιουλίου!


To Global Alliance for Synbio Associations του After iGEM διοργανώνει την εκδήλωση «SynBio United» το Σάββατο 17 Ιουλίου 2021 στις 16:00 – 19:00 (ώρα Ελλάδος).


Η πρώτη αυτή διαδικτυακή συνάντηση, αποσκοπεί στην ενεργή επικοινωνία και ανάπτυξη νέων συνεργασιών μεταξύ των οργανώσεων και δικτύων Συνθετικής Βιολογίας από όλον τον κόσμο. Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για όλους, τόσο για τα μέλη των οργανισμών όσο και ανθρώπων που ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν έναν αντίστοιχο οργανισμό ή δίκτυο.


Μέσα από αυτή την εκδήλωση, το Global Alliance στοχεύει να αναδείξει τις προσπάθειες των τοπικών οργανώσεων ώστε να καταστήσουν ευρέως διαθέσιμη τη γνώση στη Συνθετική Βιολογία, να αναπτύξουν μία ενεργή κοινότητα συνθετικής βιολογίας και να υποστηρίξουν την εκπαίδευση, την έρευνα, τη βιοοικονομία και πολλά άλλα!


Η OMIC-Engine θα είναι εκεί! Μάθετε περισσότερα για την εκδήλωση εδώ και εγγραφείτε δωρεάν.



Το Global Alliance


Μέσα από τον διαγωνισμό iGEM, οι iGEMers μαθαίνουν και εφαρμόζουν βασικές αξίες όπως η ευγενής άμιλλα, η εντιμότητα, ο σεβασμός, η συνεργασία, η προσπάθεια και η αριστεία. Παράλληλα, διδάσκονται τη σημασία της επικοινωνίας και επαφής με την τοπική κοινωνία και το ευρύ κοινό αλλά και τη δύναμη της συνεργατικότητας ώστε να λυθούν καίρια ζητήματα της βιοοικονομίας. Πολλοί από αυτούς, θέλοντας να ενισχύσουν τον αντίκτυπο στις τοπικές κοινότητες, δημιουργούν οργανώσεις και δίκτυα Συνθετικής Βιολογίας. To Global Alliance of SynBio Associations επιδιώκει να αναγνωρίσει αυτή την προσφορά στην κοινωνία και την εξέλιξη της Συνθετικής Βιολογίας.


Μάθετε περισσότερα για τον After iGEM και το Global Alliance.

bottom of page